Lakiasianosasto ostopalveluna

Pienellä ja keskisuurella yrityksellä on usein varsinkin kasvuvaiheessa toistuva tarve lakipalveluille. Oman lakiasianosaston perustaminen tulee kuitenkin harvoin kysymykseen. Yritys voi kuitenkin ulkoistaa lakiasianosastonsa asianajotoimistolle.

Ulkoistettu lakiasianosasto voi avustaa esimerkiksi sopimusneuvotteluissa ja sopimusten laadinnassa, verotukseen liittyvissä kysymyksissä, yritysjärjestelyissä, työsuhdekysymyksissä, reklamaatioiden hoidossa ja monissa muissa yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeissä kysymyksissä. 

Lakiasianosaston ulkoistamisen parhaimmat edut saavutetaan, kun toimeksiantosopimussuhde yrityksen ja lakipalveluita tuottavan yrityksen välillä on pitkäaikainen ja yhtenäinen, jolloin ulkoistettu lakiasianosasto tulee tuntemaan asiakasyrityksen liiketoiminnan, sen tarpeet ja yrityksen tavoitteet perinpohjaisesti.

Hankkimalla oman lakiasianosaston ostopalveluna saat ainakin seuraavat hyödyt

  • laaja palveluvalikoima ja mukautuvuus asiakasyrityksen kehitykseen
  • palvelut mukautetaan yrityksen koon ja tarpeiden mukaan – sopii myös pienille yrityksille
  • kustannusten ennustettavuus
  • matala kynnys ottaa yhteyttä

Ottamalla yhteyttä meihin voit selvittää, miten lakiasianosaston ulkoistaminen auttaisi yritystäsi. Palvelutarpeiden kartoitus on maksuton.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteydenottopyyntö tai tarjouspyyntö oheisella lomakkeella. Kerro lomakkeessa lyhyesti asiastasi ja jätä yhteystietosi.
Toimistomme tarkemmat yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.