Lakiasiainosasto ostopalveluna

Pienellä ja keskisuurella yrityksellä on usein varsinkin kasvuvaiheessa toistuva tarve lakipalveluille. Oman lakiasiainosaston perustaminen tulee kuitenkin harvoin kysymykseen. Yritys voi kuitenkin ulkoistaa lakiasiainosaston asianajotoimistolle.

Ulkoistettu lakiasiainosasto voi avustaa esimerkiksi sopimusneuvotteluissa ja sopimusten laadinnassa, verotukseen liittyvissä kysymyksissä, yritysjärjestelyissä, työsuhdekysymyksissä, reklamaatioiden hoidossa ja monissa muissa yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeissä kysymyksissä. 

Lakiasiainosaston ulkoistamisen parhaimmat edut saavutetaan, kun toimeksiantosopimussuhde yrityksen ja lakipalveluita tuottavan yrityksen välillä on pitkäaikainen ja yhtenäinen, jolloin ulkoistettu lakiasiainosasto tulee tuntemaan asiakasyrityksen liiketoiminnan, sen tarpeet ja yrityksen tavoitteet perinpohjaisesti.

Hankkimalla oman lakiasiainosaston ostopalveluna saat ainakin seuraavat hyödyt

  • laaja palveluvalikoima ja mukautuvuus asiakasyrityksen kehitykseen
  • palvelut mukautetaan yrityksen koon ja tarpeiden mukaan – sopii myös pienille yrityksille
  • kustannusten ennustettavuus
  • matala kynnys ottaa yhteyttä

Ottamalla yhteyttä meihin voit selvittää, miten lakiasiainosaston ulkoistaminen auttaisi yritystäsi. Palvelutarpeiden kartoitus on maksuton.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteydenottopyyntö tai tarjouspyyntö ohjeisella lomakkeella. Kerro lomakkeessa lyhyesti asiastasi ja jätä yhteystietosi.

Tarkemmat toimistomme yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.